Logo

De vervangingstool is ontwikkeld door Salure. Onze administratieve kennis en technische kennis biedt u een geavanceerde tool met toepassing van de nieuwste technieken.

Wij zijn gespecialiseerd in een nieuwe manier van administreren. Innovatie en procesoptimalisatie is daarbij het credo. Zo wordt het overgrote deel van de administratie digitaal uitgevoerd met nieuwe technologie en een efficiënte procesinrichting.

Salure biedt een juiste balans van experts aan de ene kant en moderne software aan de andere kant. Het is dé formule om voor u een efficiëntere en een kwalitatief goede administratie op de rit te zetten.

 

Wat doet Salure?

Salure biedt u kwaliteit, continuïteit en uitstekende service. U bepaalt zelf de scope van de dienstverlening: van enkel controle op de salarisverwerking tot uitbesteding van de gehele salarisadministratie.
Het is het vak van Salure om uw HR-gegevens efficiënt, effectief en volledig te administreren. Zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken, liggen er elke maand juiste en volledige rapportages klaar. Hierdoor heeft u meer tijd voor strategisch HR-beleid, meer focus op uw kerntaken, minder operationele kosten en risico’s en een gegarandeerde continuïteit.
 De consultants van Salure beschikken over veel ervaring op HR- & salarisadministratief terrein én zijn gecertificeerde experts.
De professionals van Salure helpen u om uw administratie lean & mean in te richten voor een goed financieel beheer. Gedegen adviezen zijn daarbij onontbeerlijk – adviezen die gegeven worden op basis van scherpe analyses en inzicht in de actuele stand van de kosten en opbrengsten.