Skip to content

Nieuwe app Vervangingstool is live!

De Vervangingstool app is vernieuwd. Dankzij de intuïtieve interface en handige nieuwe functionaliteit, regel je altijd en overal snel vervangingen in het onderwijs. Op school, thuis en onderweg. Ook als schooldirecteur!

Salure heeft een nieuwe mobile app gelanceerd voor de Vervangingstool. Dankzij de vernieuwde, gebruiksvriendelijke interface is de app nu nog intuïtiever in gebruik. Van directeur, vervangingscoördinator tot vervanger: je ziet direct de informatie die voor jou relevant is. Daarnaast maakt de handige nieuwe functionaliteit het inplannen van vervangers nog makkelijker.

Wat is er nieuw?

Er is veel handige functionaliteit aan de app toegevoegd. Dit zijn de 3 belangrijkste highlights: 

1.    Ook directeuren kunnen nu snel vervangingsverzoeken doen via de app;
2.    De vervangingscoördinator kan alle meldingen inzien via het dashboard en pushnotificaties instellen;
3.    Als vervanger kun je zelf pushnotificaties in- en uitschakelen voor het opgeven van je beschikbaarheid.

De Vervangingstool

Met de Vervangingstool beheer je verlof- en verzuimmeldingen in het onderwijs snel en eenvoudig. Valt een leerkracht uit? Dan vind je snel een geschikte vervanger dankzij de integratie met ERP-systemen zoals AFAS en Raet. Meer informatie over de Vervangingstool vind je op vervangingstool.nl.

Vervangingstool app

Download de app

De nieuwe app is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Download de Vervangingstool direct via de Google Play Store of de Apple App Store

Vragen over de nieuwe app? Laat het ons weten via de Tickettool. We denken graag met je mee!