Management invalpool

Uw invalpool moet groter worden, door de Wet Werk en Zekerheid, en planning van de bezetting is belangrijker dan ooit. Immers, de arbeidsrechtelijke risico’s zijn toegenomen. Uw flexibiliteit in arbeidscontracten is immers zeer beperkt. De vervangingstool van Salure biedt u de handvatten voor goed management van de invalpool.

Met uw invalpool van vervangingsadministratie naar vervangingsmanament is dan ook ons devies. Lees hieronder de feiten en vraag een demonstratie aan.

Feiten:

 • Ketenregelingblokkade is ingebouwd in de software en synchroniseert met uw backoffice.
 • Transitievergoedingalert.
 • Bezettingsplanning en trendoverzicht om poolbeheer op af te stemmen.
 • Koppeling met AFAS Profit, Raet en overige systemen.
 • Binnen twee minuten vervanger selecteren en oproepen
 • Google maps integratie
 • App voor WindowsPhone, iOS en Android

Ondersteuning voor invalpools

Het management van de invalpool wordt door de Wet Werk en Zekerheid fundamenteel anders. De nadruk komt te liggen op het plannen van vervangers, opvangen van pieken en het beheer van de flexibele schil. Dat heeft impact op de bestaande processen. HR-beleid is belangrijker dan ooit. De vraag is: hoe integreert u dat? De oplossing is echter voorhanden. De vervangingstool van Salure is speciaal gemaakt om dit proces volledig te faciliteren en risico’s te minimaliseren.

Eenvoud en intelligent

Het inplannen van vervangers moet snel en efficiënt plaatsvinden. De vervangingstool maakt de juiste selectie voor u. Gemakkelijk beheer van de invalpool want daardoor hoeft u tijdens het inplannen geen rekening te houden met de Wet Werk en Zekerheid, beschikbaarheid, capaciteiten en voorkeuren. Onafhankelijk van kennis en ervaring kan een vervanger worden geselecteerd.

 • Intelligente filters om vervangers te selecteren.
 • Met enkele klikken heeft u een vervanger ingepland.

Inzicht en capaciteitsplanning

De flexibiliteit met 0-uren contracten en meerdere subdienstverbanden is verledentijd. Praktische dashboards bieden u inzetpercentages, historie en verzuimtrends bieden u inzicht op uw invalpool te beheren. Daarnaast kunt u sturen op poolercapaciteitsuitnutting, percentage ingeplande vervangingen afgezet tegen het aantal verlof-/verzuimmeldingen zijn realtime beschikbaar.

 • Capaciteitsplanning per dag, week, maand.
 • Percentage bezetting.
 • Analyse per school (verzuim, verlof, vervangingen)
 • Analyse kortdurende en langdurige vervangingen

Aanvraag demonstratie

Aanvraag

Geïnteresseerd in demonstratie?

U kunt hier een demonstratie aanvragen. U bent vrij om te kiezen. Wij overtuigen u graag dat vervangen nog nooit zo eenvoudig is geweest!
Aanvraag

Uitwisselen van vervangers

U kunt samenwerken met besturen in de regio om een invalpool te creëren en uw vervangers uitwisselen of te detacheren.

 • Eenvoudiger opvangen van pieken
 • Gezamelijk werkgelegenheid bieden aan vervanger
 • Goede vervangers samen vasthouden
 • Beoordelingen synchroniseren als (als u dit wenst)
Bekijk de app

Gebruikersvriendelijke app voor vervangers!

Met een app is het voor vervangers nog makkelijker om hun beschikbaarheid door tegeven. Voor iOS, Android en WindowsPhone. U kunt op oproepberichten sturen naar de vervanger vanuit de app
Bekijk de app

Oplossing

De vervangingstool is een exclusieve tool die slim en snel een vervanger vindt voor uw werknemers. De Wet Werk en Zekerheid is volledig geïntegreerd, met signalen, automatische blokkades en dashboards voor inzicht. Weg met de hectiek, onaangename verrassingen en de onregelmatigheid. Met de vervangingstool wordt consistentie en stabiliteit binnen uw instelling of bedrijf gegarandeerd!

Voor wie?
Als werkgever wilt u zich richten op primaire taken, maar vaak dringen secundaire taken zich op. Door de vervangingstool worden uw schouders minder belast en kunt u vertrouwen op een juiste afhandeling van vervanging. Een groot voordeel van de vervangingstool is dat het werkt met de nieuwste technieken en daardoor erg snel is. U en uw medewerkers kunnen via mobiele applicaties (apps), per sms, per e-mail en via een tablet gemakkelijk een persoon ziekmelden en een vervanger inzetten.

Salure kan met haar systeemoplossing voor de vervangingspraktijk direct aansluiten / koppelen op gebruikte HR systemen van de aangesloten besturen en biedt een concreet antwoord op bovenstaande vragen. Inmiddels benutten veel schoolbesturen onze oplossing.