Overleg onderwijs

De Vervangingstool

Een gebruiksvriendelijk systeem wat het inzetten van vervangers makkelijker maakt.

Een gebruiksvriendelijk systeem wat het inzetten van vervangers makkelijker maakt.

Een gebruiksvriendelijk systeem wat het inzetten van vervangers makkelijker maakt.

De Vervangingstool

Een gebruiksvriendelijk systeem wat het inzetten van vervangers makkelijker maakt.

Een gebruiksvriendelijk systeem wat het inzetten van vervangers makkelijker maakt.

Een gebruiksvriendelijk systeem wat het inzetten van vervangers makkelijker maakt.

Slider

De Vervangingstool

Vroeg in de ochtend meldt een medewerker zich ziek. U maakt zich zorgen: hoe kunt u snel een adequate vervanger vinden? Uw onderwijsinstelling kan niet volledig draaien zonder een docent voor de klas.

Wij weten wat u nodig heeft: de volledig gedigitaliseerde Vervangingstool! U hoeft zich niet meer ongerust te maken; er zal altijd een vervanger voor u klaar staan. De Vervangingstool is een exclusieve tool die slim en snel een vervanger vindt voor uw werknemers. Weg met hectiek, onaangename verrassingen en de onregelmatigheid. Met de Vervangingstool wordt consistentie en stabiliteit binnen uw instelling of bedrijf gegarandeerd!

Het unieke aan de Vervangingstool van Salure is dat het voor honderd procent integreert met AFAS Profit.

Voor wie?
Als werkgever wilt u zich richten op primaire taken, maar vaak dringen secundaire taken zich op. Door de Vervangingstool kunt u vertrouwen op een juiste afhandeling van  uw vervanging. Een groot voordeel van de Vervangingstool is dat het werkt met de nieuwste technieken en daardoor erg snel is. U en uw medewerkers kunnen via de mobiele applicatie (app), sms, e-mail en tablet gemakkelijk een persoon ziek melden en een vervanger inzetten.

Waarom?
De Vervangingstool maakt gebruik van een pool met invallers op verschillende niveaus en met meer of minder ervaring. In een paar muisklikken kunt u direct aanspraak maken op een groep vervangers. De keuze wordt u zeer gemakkelijk gemaakt door de filtermogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld selecteren op ervaring, afstand van huis naar in te zetten locatie, prijs, enzovoort.

De Voordelen van de Vervangingstool

Mutatielijst vervangingstool

Overzichtelijk

Per taak kan worden ingezien welke informatie gesynchroniseerd wordt. Ook kan de autorisatie per taak worden onderverdeeld in twee stappen: het accorderen en synchroniseren.

 • U bewaart eenvoudig het overzicht per gesynchroniseerde taak.
 • De verschillende stappen (taak accorderen en synchroniseren) zijn per gebruiker in te stellen.

Gebruikersvriendelijke app voor vervangers!

Met een app is het voor vervangers nog makkelijker om hun beschikbaarheid door tegeven. De App is beschikbaar voor iOS en Android. U kunt op oproepberichten sturen naar de vervanger vanuit de app.

Autorisatie

Per taak en per school kan een gebruiker worden geautoriseerd. Zo kunt u de verschillende stappen van het vervangingsproces nauwkeurig verdelen bij uw medewerkers.

 • Nauwkeurige autorisatie met taak en per school.
 • Verschillende proces stappen onderverdelen per medewerker.
Autorisatie vervangingsmanager

Integratie met het Vervangingsfonds

Omdat u de vervangingen en inzet van poolers registreert in de Vervangingstool, is er een naadloze integratie mogelijk met het Vervangingsfonds. U hoeft dus niet meer in Excel alle poolers in te vullen: de PoolTool is overbodig!

 • In luttele stappen declareert u automatisch de inzet van poolers.
 • U heeft geen omkijken naar de technische specificaties van het bestand en de controle daarvan.

De Vervangingstool alvast zien met uw gegevens?

Een ervaren adviseur komt langs om u een demonstratie te geven. Als u ons toegang geeft tot uw data, laten wij u zien hoe de Vervangingstool optimaal ingezet kan worden voor uw organisatie. Alle voordelen overzichtelijk op een rij.

Eenvoud en intelligentie

Per verlof- en verzuimmelding heeft u een handig dashboard ter beschikking waar u eenvoudig vervangers kunt selecteren. Daarbij kunt u de vervanger selecteren op eerdere ervaring met de groep, totale kostprijs voor de inzet, beoordeling per inzet, etc.

 • Intelligente filters om vervangers te selecteren.
 • Met enkele klikken heeft u een vervanger ingepland.
Nieuwe inplannen vervangingstool
Planbord vervangingssoftware

Planbord met handige functionaliteiten

U klikt eenvoudig door vanuit het planbord naar vervangingen en beschikbaarheid. In één klik zit u de beschikbaarheid voor de aankomende maand. U kunt filteren en per dag inzoomen.
Onmisbare functionaliteit voor een planner!

 • Snelle filters;
 • Eenvoudig doorklikken;
 • Speciale functionaliteit voor vooruitkijken.
Adviseur vervangingstool

Zelf zien hoe het werkt?

U kunt hier een demonstratie aanvragen. We laten u graag alle mogelijkheden van de vervangingstool zien. U zult merken dat vervangen nog nooit zo eenvoudig is geweest!